Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Fekir θα γίνει ο αντικαταστάτης του Salah»

«O Fekir θα γίνει ο αντικαταστάτης του Salah»

«O Salah είναι φανταστικός» τάδε έφη -ευλόγως- ο Kenny Dalglish

Η φημολογία, τα δημοσιεύματα με σκοπό να ρίξουν «φωτιά» και να καταστρέψουν το καλό κλίμα που έχει η Liverpool και η κάθε Liverpool, καθώς και η μη εμπεριστατωμένη έρευνα γύρω από ζητήματα μετεγγραφικού περιεχομένου (ή των στόχων τους), κάνουν αυτά τα άρθρα να αξίζουν μηδαμινής προσοχής.

Και τι εννοώ. Σύμφωνα με το Don Balon, ισπανικής προέλευσης, o Mohamed Salah θα «μετακομίσει» στη Μαδρίτη. Συγκεκριμένα: «Ο Salah έχει ήδη συμφωνήσει με την Liverpool για να πάει στην Real Madrid. Εάν ο Florentino Perez πληρώσει 200 εκατ. ευρώ για αυτόν θα γίνει παίκτης της Real Madrid. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Jürgen Klopp, στην πραγματικότητα έχει ήδη επιλέξει ποιος θα τον αντικαταστήσει: ο Γάλλος Nabil Fekir.»

Τέτοιου είδους άρθρα και «πένες» δείχνουν κάποιες βαθιές επιθυμίες. Ο Salah από «χασογκόλης» και «αποτυχίας» έγινε από τα μεγαλύτερα αστέρια-αν όχι το μεγαλύτερο- της φετινής Liverpool και φαίνεται να έχει τρομερή χημεία με τους υπόλοιπους παίκτες, ειδικά με τους  2 μπροστά.

Η Liverpool δεν ψάχνει άτομα για να αντικαταστήσει, ούτε (θέλω να πιστεύω) επιθυμεί να δώσει τον Salah με σκοπό τις οικονομικές απολαβές. Χρειάζεται βάθος πάγκου, αυτό προσπαθεί να κάνει και αυτό προσπαθεί να διαχειριστεί ο Klopp αλλά και η διοίκηση.

Πάντως για φέτος, το προσωπικό μου ερώτημα παραμένει και στέκεται αναπάντητο: «Τι άλλο θα τους κάνεις ρε Mo;»

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Fekir θα γίνει ο αντικαταστάτης του Salah.
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Fekir θα γίνει ο αντικαταστάτης του Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com